Installatietechniek
Installatietechniek
 :: 
Algemeen

R van der Wal Installatietechniek is een allround en innovatief installatiebedrijf. Het brede producten- en dienstenpakket is zowel voor de utiliteit en woningbouw, als de particuliere markt geschikt. Ons bedrijf ontwerpt, realiseert en modificeert sanitaire- en verwarmingsinstallaties én koelsystemen. Tevens voeren wij loodgieterwerkzaamheden uit. Ook verzorgen wij de klimaat- en luchtbehandelingsystemen voor de projectmatige en de utiliteitsmarkt.

Renovatie van collectieve WTB installaties in de woning-, en afbouw zijn veel voorkomende activiteiten. Hierbij bekleden wij zowel de rol van hoofd- als onderaannemer. Daarnaast richt wij ons op duurzame energiesystemen met warmteterugwinning (WTW), zonneboilers en warmtepompen in utiliteits-, woningbouwprojecten.

Veel projecten worden gerealiseerd in een bouwteam, waarbij wij tevens als installatieadviseur optreden. Door de koppeling van techniek, communicatie en rapportage wordt de opdrachtgever hierdoor transparant en stap voor stap betrokken bij het realisatieproces.

Na de oplevering van de installaties dient ook het benodigde service en preventief onderhoud uitgevoerd te worden. Uiteraard wordt ook dit traject wordt integraal door ons uitgevoerd. Zo is uw installatie tijdens elke fase in zijn levenscyclus bij ons in goede handen.

© 2013 VAN DER WAL GROEP