Installatietechniek
Installatietechniek
 :: 
Klimaatinstallaties

Klimaatinstallaties bepalen in belangrijke mate de kwaliteit van het binnenmilieu van gebouwen.

R. van der Wal Installatietechniek streeft naar een gezond binnenklimaat met een optimaal comfort voor de gebruiker tegen zo laag mogelijke energiekosten. Gezonde en comfortabele gebouwen leiden aantoonbaar tot betere prestaties van de gebruikers.

De randvoorwaarden voor een goed binnenmilieu (woning- en utiliteitsbouw) zijn vastgesteld in het bouwbesluit (o.a. luchtkwaliteit en temperatuur). Ook worden eisen gesteld aan de energieprestaties van de installatie. Samen met de wensen van de gebruiker en de bouwkundige randvoorwaarden bepalen deze factoren de mogelijkheden van de klimaatinstallatie. De verschillende disciplines dienen daarbij zorgvuldig op elkaar te worden afgestemd.

Op het gebied van klimaat installaties houdt R. van der Wal Installatietechniek zich bezig met het adviseren, ontwerpen en installeren van nieuwe systemen. Ook het renoveren van bestaande (probleem)installaties komt regelmatig voor. Daarnaast verrichten wij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van service & onderhoud aan de klimaatinstallaties. Op het gebied van klimaat installaties levert R. van der Wal Installatietechniek de volgende productgroepen:

  • Verwarmingsinstallaties (groot en klein)
  • Ventilatie- en luchtbehandelinginstallaties
  • Airconditioning en (grote) koelinstallaties met koud water
  • Luchtverwarming

Voor meer informatie zie diverse projecten en concepten.

© 2013 VAN DER WAL GROEP