Installatietechniek
Installatietechniek
 :: 
Service & Onderhoud

R. van der Wal installatietechniek ontzorgt. Zowel voor particulieren en bedrijven.

R. van der Wal installatietechniek installeert toestellen en realiseert complete technische installaties. Om deze installaties in goede staat te houden en storingen te voorkomen is het uitvoeren van periodiek onderhoud van groot belang. Registratie en beheer is daarmee onlosmakelijk verbonden. Wij verrichten niet alleen onderhoud en reparaties. Wij geven u ook advies in het gebruik en in mogelijke besparingen van het energieverbruik.

Onderhoud: preventief en correctief
Aanpassen: modificatie en renovatie
Kwalitatief: filter vervanging op basis van vaste tijdsplanning

 

Onderhoudsdatabase

Met ons eigen onderhoudsdatabase zijn wij in staat voor u een lange termijn prognose over levensduur en correctief en preventief onderhoud te maken. Op basis hiervan ondersteunen wij bedrijven, instellingen en consumenten bij het nemen van belangrijke (vervangings)investeringen.

Onderhoudscontracten

Met een onderhoudscontract bent u ervan verzekerd dat uw toestellen periodiek worden geïnspecteerd. Zo bent u verzekerd van een laag energieverbruik en optimaal comfort. U kunt bij R. van der Wal Installatietechniek voor uw cv-ketel, ventilatiesystemen, warmtepomp, luchtbehandelingsysteem en warmwatertoestellen een onderhoudscontract afsluiten.

 

Beheer op afstand

Met behulp van diverse gebouwbeheerssystemen kan R. van der Wal Installatietechniek op afstand uw installatie monitoren en storing(en) bekijken en verhelpen.

© 2013 VAN DER WAL GROEP